El Museu del Cinema rep una subvenció de la Diputació de Girona per a equipament relacionat amb les noves tecnologies

El Museu del Cinema ha invertit aquest import en un programa interactiu per a pantalla tàctil per a l'exposició "Centenaris. Tomàs Mallol i el cinema amateur"

dimecres 2 d'agost de 2023

La Diputació de Girona ha concedit una subvenció de 1.200,00 € al Museu del Cinema, en el marc de la convocatòria de subvencions a museus i col·leccions de les comarques de Girona per a dotar-se d'equipaments relacionats amb les noves tecnologies (2023).

Enguany, el Museu del Cinema ha produït l’exposició temporal “Centenaris: Tomàs Mallol i el cinema amateur (1923-2023)”, que s’inaugurà el passat 6 de juliol. L’any 2023 commemorem dos centenaris feliçment coincidents: Tomàs Mallol i el cinema amateur. En el marc d’aquesta exposició es va encarregar l’elaboració d’un programa informàtic interactiu per a instal·lar en una pantalla tàctil. Aquest programa, amb un funcionament molt intuïtiu, permet al visitant visionar a la sala totes les pel·lícules de Tomàs Mallol (30) i les pel·lícules dels cineastes amateurs contemporanis (19) representats a l’exposició.

Aquest programari ha estat elaborat per John Revell, cap d’estudis del CIFOG (Escola de Cicles Formatius de les famílies de Comunicació Gràfica Audiovisual i d'Imatge i So de Girona) escola vinculada a l’empresa EGE (Escola de Gestió Empresarial). L’exposició estarà oberta el públic fins el 28 d’abril de 2024.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte