Català Español English Français
Educació

Acció social

El Museu del Cinema està compromès amb la comunitat i aposta per l'accés universal. A través de diversos projectes i programes d'inclusió per a persones vulnerables, el museu té la voluntat de ser un espai rellevant per a la societat, que ajudi a millorar la vida de les persones. En aquest sentit, el Museu del Cinema promou accions i coopera amb diverses entitats i institucions del territori en diferents programes vinculats a la inclusió sociocultural.

Programes de suport a centres educatius

INDIKA - Diputació de Girona ArGoNautes Museu del Cinema - Acció Social

Programa de suport econòmic de la Diputació de Girona per a grups escolars de les comarques de Girona amb propostes educatives vinculades al patrimoni cultural.

Més informació

Programa d'ajuts impulsat per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural per a grups escolars de màxima complexitat del territori català que dona suport en el transport de les sortides vinculades al patrimoni cultural.

Més informació

Programa d'ajuts del museu per a grups escolars de la ciutat de Girona d'alta i màxima complexitat i per a centres d'educació especial, amb propostes de foment de descoberta del patrimoni audiovisual.

Més informació

Programes de suport a entitats

Iniciativa de foment de la inclusió social en l’àmbit cultural per a entitats que treballen amb persones en situació vulnerabilitat.

Més informació
Apropa Cultura