Serveis

La Botiga

A la Botiga del Museu del Cinema hi podeu comprar zoòtrops, praxinoscopis, mutoscopis, fenaquistoscopis i altres aparells del precinema, marxandatge relacionat amb el museu, així com altres articles relacionats amb el món del setè art.

A/e: administracio@museudelcinema.cat

Tel.: +34 972 412 777

Lloguer d'espais

El Museu del Cinema té diversos espais que es poden llogar a empreses i particulars per organitzar-hi actes diversos. El taller de projeccions (foto esquerra) té capacitat per a 40 persones, ampliable fins a un màxim de 60 places, i disposa de megafonia i projector per a DVD i PC. La sala d'audiovisuals (foto dreta) té capacitat per a 25 persones i disposa de projector per a DVD i PC.

Per a més informació contacteu-nos a activitats@museudelcinema.cat o al telèfon +34 972 412 777.

Lloguer d'exposicions

El Museu del Cinema disposa d'exposicions que han estat concebudes per ser itinerants. Estan especialment pensades per a sales mitjanes (100-200 m²) i el seu muntatge és fàcil i ràpid. Podeu trobar-ne més informació a l'apartat d'exposicions itinerants.

Cessió d'imatges

El Museu del Cinema disposa d'un ampli repertori d'imatges d'objectes dels seus fons i col·leccions, relacionat especialment amb el precinema i els aparells utilitzats en el cinema dels primers temps. Aquestes imatges es poden cedir a empreses i particulars, per a la il·lustració de llibres, pàgines web, etc.

Per a més informació contacteu-nos a institutestudis@museudelcinema.cat o al telèfon +34 972 412 777.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte