Català Español English Français
Inici

Política de privacitat

Responsable del tractament de les dades personals

Responsable del tractament: Fundació Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol
NIF: G17423583
Adreça postal: C. de la Séquia, 1. 17001 Girona
Correu electrònic: info@museudelcinema.cat

Finalitats amb les quals podem tractar les dades personals

Tractem les dades personals de les persones usuàries per gestionar les sol·licituds d'informació rebudes a través del Web i l'enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

Igualment, si s'escau, també les podem tractar per gestionar les compres en línia dels productes oferts en el Web o les donacions que puguin fer les persones usuàries a través del Web.

També podem tractar les dades que puguin facilitar els socis per tal de gestionar la vinculació amb la nostra entitat i, en especial, el cobrament de les quotes i/o l'organització d'activitats i campanyes.

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s'omplin els camps assenyalats com a "obligatoris". El fet de no omplir-los o omplir-los parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit, la petició de la persona usuària.

Cal que se'ns comuniquin les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

Temps de conservació de les dades personals

Les dades personals es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent (en especial, fiscal, comptable i de prevenció de blanqueig de capitals).

Legitimació per al tractament de les teves dades personals

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l'acceptació de la Política de Privacitat.

Destinataris als quals es poden comunicar les dades personals

Les dades podran comunicar-se a entitats vinculades a la Fundació Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol en l'àmbit de les finalitats de la Fundació i a l'Administració Pública en els supòsits previstos per la Llei.

Així mateix, en el cas de les donacions i compres en línia, es podran comunicar les dades a entitats financeres o plataformes de pagament i a les empreses de logística i transport que s'encarreguin d'entregar els productes, en cas de compra.

Drets en relació amb les vostres dades personals

Podeu accedir a les vostres dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s'escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podeu sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la vostra situació particular.

Igualment, podreu revocar el consentiment a l'enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@museudelcinema.cat.

Si no obteniu una resposta satisfactòria i desitgeu formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, podreu adreçar-vos a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.