La Mostra de Cinema d'Animació infantil de Girona arriba a la vint-i-novena edició.

Tindrà lloc als OCine de Girona i al Cinema Truffaut, hi participaran 21 escoles, un total de 1575 alumnes d'edats compreses entre 3 i 7 anys i està organitzada pel Museu del Cinema.

dijous 18 d'abril de 2019
Del dimarts dia 24 d'abril i fins del dia 7 de maig, 21 escoles i 1575 alumnes de Girona participaran de l'edició número vint-i-nou de la "Mostra de Cinema d'Animació Infantil de Girona". Aquest festival està destinat al públic escolar i conté un programa per nenes i nens d'educació infantil i un altre dedicat al cicle inicial de primària. Les inscripcions estan ja tancades i s'han anat fent per reserva prèvia al Museu del Cinema. La resposta de les escoles ha estat molt positiva, una resposta que assegura una nova edició per l'any vinent, una edició que serà especial ja que es compliran trenta anys de la primera Mostra.

Totes les projeccions estan pensades perquè les nenes i nens descobreixin i comparteixin l'ambient col·lectiu del cinema. A les sessions descobriran curtmetratges que permeten enriquir l'imaginari infantil i que conviden al diàleg. Els programes han estat ideats tenint en compte la diversitat de les tècniques d'animació utilitzades, dels països d'origen dels films i dels temes que tracten cadascun d'ells.

S'han seleccionat un total de 10 curtmetratges d'un total de 223 que es van presentar a la preselecció. Tots ells són del gènere de l'animació i no contenen diàlegs. Es projectaran el curtmetratge xinès La sortida d'en Gary de Jie Weng, els francesos Matilda d'Irene Bordas i Eduard Puertas i Le Reve de Sam de Nölwenn Roberts, els russos El llibre màgic de Stanislav Dobrovskiy i El trineu i l'esquirol d'Olesya Shchukina, Two ballons de Mark C. Smith procedent dels Estats Units, el brasiler Navegant pel desert de Levy Magalhaes, el txec La Bruixeta d'Anna Nemecková, el letó Els viatges de Ruxins de Dace Riduze i l'argentí Yikásdáhi de Gabriela Clar.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte