Itinerants | Parelles de Cinema

Hollywood 1920-1970

Dijous 2 de juliol – Museu del Cinema

Sovint, en el cinema, es fa evident que la unió a la pantalla d'un determinat actor amb una determinada actriu produeix una química especial, un espurneig intens que sorgeix de l'encreuament d'estils, del fregament dels cossos o de l'intercanvi de mirades. És una química sensual i intel·lectual que algunes parelles fabriquen espontàniament a la pantalla i que res deu a guionistes o directors. No obeeix a cap llei escrita, no hi ha cap norma que ens aclareixi el perquè d'aquesta compenetració. Passa i ja està, i tothom ho percep.

Aquesta exposició ens mostra 60 parelles de la història del cinema del Hollywood clàssic (1920-1970), que van tenir aquesta química tan especial a la pantalla. Ens ho mostra a través de 60 fotografies de gran format, amb unes reproduccions d'alta qualitat, que aconsegueixen que l'embruix i la màgia d'aquestes parelles traspuï a través de les imatges.

EXPOSICIÓ ITINERANT: Aquesta exposició està concebuda per a ser itinerant. Podeu trobar més informació en els dossier en PDF adjunts.

Dossier de premsa (PDF 1,67 Mb)

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte