Històric | Foc al càntir

Storyboard del curtmetratge "Foc al càntir" de Frederic Amat, basat en un guió de Joan Brossa

2 d'octubre al 9 de desembre de 2001 – Museu del Cinema

Círculo de Lectores ha produït el curtmetratge Foc al càntir, dirigit per Frederic Amat, amb guió cinematogràfic de Joan Brossa de l'any 1948, com a homenatge al poeta que amb la seva poesia ens va fer estar desperts davant la vida i davant els amics.

L'exposició presenta l'storyboard que Frederic Amat va pintar pel rodatge de la pel·lícula i que posteriorment va enriquir amb fotografies fetes durant la filmació del curtmetratge, convertint-lo així a la vegada en el making of del rodatge.

A Foc al càntir , hi ha molts elements de la constel·lació iconogràfica i poètica de l'obra brossiana: les insercions com a parèntesis poètics i tipogràfics en el decurs de les imatges, la ironia lligada al sentimentalisme, el món de la màgia blanca o el de la commedia dell'arte. Presència d'objectes lligats a una poètica de l'inconscient i propers a l'atmòsfera surrealista, en un joc de correspondències sorprenents per la seva capacitat de suggeriment poètic que evoquen una història d'amor i els seus secrets.


Vídeo(YouTube)
Dossier informatiu (PDF 0,14 Mb)

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte