Català Español English Français
El Museu Actualitat

El Museu del Cinema renova, actualitza i posa al dia els avantatges de la seva agrupació d'amics

dijous 27 de gener de 2022

L'antic “Club d'Actors” que a partir d’ara passa denominar-se "Amics i Amigues del Museu del Cinema", renova la seva imatge gràfica, actualitza els seus avantatges i agilitza la seva gestió i comunicació

El Museu de Cinema renova el seu grup d'amics per adaptar-lo i modernitzar-lo. Per aquests motius ha decidit canviar el nom de l'entitat, abans “Club d'Actors”, i passar-lo a anomenar “Amics i Amigues del Museu del Cinema”, un nom més adient, més definitori de l'agrupació i més inclusiu.

La imatge gràfica també ha estat actualitzada, aquesta està basada en l'“A de Cinema”, una escultura que Joan Brossa va crear per homenatjar al cinema i el Museu i que consta de dues parts, l'una és una lletra A situada al teulat del Museu i l'altra una escultura ubicada a la plaça Santa Susanna. L'estudi de disseny "El vol", ha creat aquest nou logotip, la nova imatge publicitària i els carnets acreditatius inspirant-se en aquesta obra del poeta barceloní, un bon amic i col·laborador del Museu durant els primers anys d’obertura al públic.

Els avantatges dels quals disposaran els nou membres també s'han posat al dia. Aquestes noves prestacions van des de l'entrada gratuïta a l'exposició permanent del Museu, a l'entrada gratuïta a totes les activitats de pagament i a les sessions de Filmoteca al Cinema Truffaut, preu del dia de l'espectador totes les sessions, excepte cap de setmana, al mateix Truffaut, 10% de descompte a la botiga, 25% de descompte a la matrícula dels cursos, un 15 % de descompte a les festes d'aniversari "Un aniversari de pel·lícula" o a l'exclusivitat en el préstec de llibres i pel·lícules a la biblioteca i a la videoteca.

La gestió de les altes del carnet dels Amics i Amigues del Museu del Cinema també canviarà, a partir d'ara les altes i les baixes es tramitaran des de l'espai web del Museu a la plataforma Koobin. Des d'aquest aplicatiu els usuaris es podran donar d'ara d'una manera fàcil i instantània. Les renovacions també seran automatitzades i els carnets passaran a ser digitals prioritzant l'estalvi ecològic i la immediatesa en la recepció del carnet.

Des de l'any 1999 el Museu del Cinema disposa d'un grup d'amics. Es tracta d'una agrupació de persones interessades en el món del cinema i la imatge que volen participar en les activitats del Museu i que amb el seu suport contribueixen a dinamitzar-lo. La idea sempre ha estat potenciar la participació de persones i entitats en el projecte Museu del Cinema per garantir la seva definició com a institució cultural dinàmica i participativa. La renovació i el nou impuls que es pretén donar als Amics i Amigues del Museu del Cinema persegueix complir aquesta línia estratègica.

Tornar
  • El Museu del Cinema renova, actualitza i posa al dia els avantatges de la seva agrupació d'amics
  • El Museu del Cinema renova, actualitza i posa al dia els avantatges de la seva agrupació d'amics