El Club d'Actors

Logotip del Club d'Actors

Feu-vos socis i gaudiu dels avantatges!

Si us agrada el cinema, si us interessa el món de la imatge, si voleu estar al dia de les activitats del museu, d'aquelles en què col·labora o de qualsevol aspecte relacionat amb el cinema i la imatge, si voleu participar d'una manera més activa en la programació i organització d'aquestes activitats, si voleu gaudir de molts avantatges de cine al Museu i de fora del Museu, si voleu passar d'espectadors a actors i fer del museu un espai de participació i implicació...

...feu-vos socis del Club d'Actors del Museu del Cinema (el club d'amics i amigues del Museu) i gaudireu d'avantatges als cinemes de les nostres comarques. A més, podreu participar activament a les activitats del museu, rebre'n la informació, gaudir de descomptes en cursos i activitats i a la botiga del Museu i d'un servei de préstec a la videoteca de la biblioteca de l'Institut d'Estudis del Museu.

Per inscrivir-vos al Club d'Actors del Museu del Cinema només cal que ompliu el formulari d'inscripció. També podeu omplir la butlleta que es pot trobar al punt d'informació del Museu.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte