Normativa d'ús

Imatge de la sala de consulta

L'accés i la consulta del material a la sala són lliures i gratuïts.

Servei de préstec per a membres del Club d'Actors

Inclou llibres i material audiovisual (vídeos, DVD i CD), amb un màxim de 3 llibres, 3 DVD/VHS i 3 CD per actor i termini.

La durada del préstec és de 2 setmanes per a llibres i 1 setmana per a material audiovisual, prorrogable per telèfon o correu electrònic si el document no ha estat sol·licitat per un altre usuari.

L'usuari es compromet a retornar el material prestat en les mateixes condicions en què li ha estat lliurat, i en el termini establert. En cas de perdre o malmetre el document caldrà restituir-lo o abonar-ne l'import.

En cas de no retornar el material en el termini assenyalat es farà un primer avís per telèfon o correu electrònic. Rebre 3 avisos d'aquest tipus comportarà ser exclòs del servei de préstec durant la resta de l'any. La reincidència comportarà l'exclusió permanent d'aquest servei.

Servei de préstec per a escoles, instituts i entitats

Del fons de pel·lícules de la videoteca, uns 400 títols disposen de material didàctic complementari i estan a disposició de mestres, professors i formadors, que poden sol·licitar-ne el préstec gratuït. Per a més informació, contacteu amb biblioteca@museudelcinema.cat

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte