Parlem de Cinema? Nosferatu

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Dijous 10 de novembre de 2022 – Museu del Cinema

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: Nosferatu de F.W. Murnau (Alemanya, 1922) 91 minuts. Pel·lícula muda

Any 1838. A la ciutat de Wisborg hi viuen feliços el jove Hutter i la seva dona Ellen, fins que el fosc agent immobiliari Knock decideix enviar Hutter a Transilvània per tancar un negoci amb el comte Orlok. Es tracta de la venda d'una finca de Wisborg. Durant el llarg viatge, Hutter pernocta en una fonda, on mira un vell tractat sobre vampirs que troba a la seva habitació. Un cop al castell, és rebut pel sinistre comte. L'endemà, Hutter clareja amb dues petites marques al coll, que interpreta com a picades de mosquit. Un cop signat el contracte, descobreix que el comte és, en realitat, un vampir. En veure'l partir cap a la seva nova llar, Hutter tem per Ellen.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte