Docs de mes en línia. Com robar un país

Et portem les millors estrenes documentals a casa

Divendres 14 de maig de 2021 – Museu del Cinema

Per a tots aquells que no heu pogut assistir a la sessió presencial del "Docs del mes" de maig us oferim la possibilitat de veure'l en línia.

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Com robar un país (How to Steal a Country) de Rehad Desai i Mark J. Kaplan (República de Sud-àfrica, 2019) 93 minuts VOSC

Un grup de periodistes d’investigació destapa un cas de corrupció en què està implicat Jacob Zuma, el que fou president de Sud-àfrica fins el 2018. Poc després, la redacció pateix una campanya de desinformació.

Dos joves d’una empresa tecnològica troben proves que deixen al descobert el modus operandi que explica el segrest econòmic de l'estat de Sud-àfrica per part d'interessos privats i que s’ha dut a terme amb l'ajut d'alguns polítics.

Gràcies a Zuma, els membres de la família índia Gupta utilitzen els ingressos del país en benefici propi per mitjà de participacions irregulars en les mines de carbó, mitjans de comunicació i empreses tecnològiques, i, fins i tot, de l’accés fraudulent a alguns càrrecs públics.

Quan s'obre una investigació judicial, el president Zuma declara que tot són mentides i notícies falses. Davant l'augment de lligams entre els interessos privats i el govern, els periodistes es pregunten si hi ha lloc per a la justícia en la incipient democràcia sud-africana, que tant d'esforç va costar de guanyar.

Inscripció prèvia: a través d'aquest formulari en línia. L'enllaç quedarà habilitat: el divendres 14 de maig. L'enllaç amb la pel·lícula estarà disponible: fins al divendres 28 de maig. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte