Adeu, estimats haters

Docs del mes en línia

Del 17 de novembre a l'1 de desembre – Museu del Cinema

Per a tots aquells que no heu pogut assistir a la sessió presencial del Docs del mes de novembre us oferim la possibilitat de veure en línia el documental.

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Adeu, estimats haters (Polish prayers) de Hanka Nobis (Suïssa, Polònia, 2022) 83 minuts VOSC

L’Antek és un jove polonès de vint anys que ha crescut en una família religiosa i d’extrema dreta. A més, pertany a un grup format només per nois anomenat The Brotherhood amb qui comparteix el catolicisme, el nacionalisme, l’homofòbia i el celibat com a única forma de viure possible. Tot canvia quan l’Antek coneix una noia i s’enamora. De sobte, l’Antek comença a dubtar dels preceptes de la religió, la política i l’ideologia que li han inculcat des de la infantesa. Poc a poc, l’Antek comença a trencar amb les normes imposades qüestionant-se la prohibició del sexe prematrimonial o l’existència de Déu i descobrint un nou respecte cap a la comunitat LGTBIQ+. A mesura que el seu món anterior es va enfonsant, l’Antek s’adona que ha viscut atrapat en una concepció malaltissa de la masculinitat.

Inscripció prèvia: a través a aquest formulari en línia. L'enllaç quedarà habilitat: el divendres 17 de novembre. L'enllaç amb la pel·lícula estarà disponible: fins al divendres 1 de desembre. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte