Anatomia d'una pel·lícula

Ramon Girona dissecciona Que bonic que és viure de Frank Capra

Dissabte 16 de desembre - 10.30 h – Museu del Cinema

En les sessions d'aquest cicle disseccionarem i separarem les parts d'un film per descobrir-ne de manera aprofundida l'estructura. Parlarem dels factors tècnics, del muntatge, dels trets argumentals, dels personatges, de les interpretacions, d'estils, temporalitat, de la fotografia, de l'estètica i de la posició de l'espectador davant del film. Una anàlisi subtil fet per crítics i professors de cinema. Tres hores en les quals us podreu immergir en algunes de les millors obres de la història del cinema.

En aquesta sessió el professor de narrativa audiovisual a la Universitat de Girona Ramon Girona ens analitzarà It's a Wonderful Life (Que bonic és viure) de Frank Capra (Estats Units, 1946) 

George Bailey (James Stewart) és un honrat i modest ciutadà que dirigeix ​​i manté a la superfície un petit banc familiar, malgrat els intents d'un poderós banquer per arruïnar-lo. El dia de la nit de Nadal del 1945, aclaparat per la sobtada desaparició d'una important suma de diners, que suposaria no només la fallida del seu banc, sinó també un gran escàndol, decideix suïcidar-se, però quan està a punt de fer-ho passa una cosa extraordinària.

Dia: Dissabte 16 de desembre. Horari: De 10.30 a 13.30h. Professor: Ramon Girona (professor de narrativa audiovisual) . Preu general: 15¤. Jubilats, estudiants, aturats i Girona Cultura: 13¤. Amics i amigues del Museu del Cinema: 10¤. Matrícula i pagament: fins al dissabte 9 de desembre

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte