Anatomia d'una pel·lícula

Josep Maria Bunyol dissecciona Persona d'Ingmar Bergman

Dissabte 7 d'octubre de 2023 – Museu del Cinema

En les sessions d'aquest cicle disseccionarem i separarem les parts d'un film per descobrir-ne de manera aprofundida l'estructura. Parlarem dels factors tècnics, del muntatge, dels trets argumentals, dels personatges, de les interpretacions, d'estils, temporalitat, de la fotografia, de l'estètica i de la posició de l'espectador davant del film. Una anàlisi subtil fet per crítics i professors de cinema. Tres hores en les quals us podreu immergir en algunes de les millors obres de la història del cinema.

En aquesta sessió el periodista i crític de cinema Josep Maria Bunyol ens analitzarà Persona d'Ingmar Bergman (Suècia, 1966) 81 minuts.

Elisabeth (Liv Ullmann), una cèlebre actriu de teatre, és hospitalitzada després de perdre la veu durant una representació d'Electra. Després de ser sotmesa a una sèrie de proves, el diagnòstic és bo. No obstant això, com que continua sense parlar, ha de romandre a la clínica. Alma (Bibi Andersson), la infermera encarregada de cuidar-la, intenta trencar el seu mutisme parlant-li sense parar.

Dia: Dissabte 7 d’octubre de 2023. Horari: De 10.30 a 13.30h. Professor: Josep Maria Bunyol (periodista i crític de cinema). Preu general: 15¤. Jubilats, estudiants, aturats i Girona Cultura: 13¤. Amics i amigues del Museu del Cinema: 10¤. Matrícula i pagament: fins al divendres 29 de setembre.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte