XVIII Mostra de Cinema Africà. Nha fala

Àfrica amb ulls africans

Divendres 1 de desembre - 19 h – Museu del Cinema

Arribem a la divuitena edició de la mostra de cinema africà. La mostra ofereix a l'espectador una sèrie de materials inèdits que mostren el continent africà a través dels ulls i les càmeres dels seus directors. Quatre sessions que ens permeten descobrir la producció cinematogràfica africana, un cinema abundant, interessant però malauradament massa desconegut.

En aquesta sessió projectem: Nha fala (La meva veu) de Flora Gomes (Cap Verd, Portugal i França, 2002) 96 minuts VOSE. Musical

A Cap Verd, tot se celebra cantant: els casaments, els enterraments, les trobades, les separacions, les eleccions i les inauguracions. L'única que no pot cantar és la jove Vita. Ja que una llegenda ancestral promet la mort a qualsevol de la família que intenti cantar. Abans de viatjar a França a continuar estudiant, davant la seva mare, torna a prometre solemnement que mai no entonarà cap cançó. Un cop a París, Vita coneix un noi músic, Pierre, del qual s'enamora. L'alegria que l'inunda el fa cantussejar algunes notes. Posseeix una veu magnífica. Pierre, fascinat, el convenç perquè enregistri un disc.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: lliure. Ho organitza: Aliança Francesa Girona i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte