David Fernàndez ens comenta en cinc seqüències L´home que va matar Liberty Valance de John Ford

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dimecres 10 de maig - 19 h – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el periodista David Fernàndez ens comenta en cinc seqüències The Man Who Shot Liberty Valance (L'home que va matar Liberty Valance) de John Ford (Estats, Units, 1962) 119 minuts VOSE

Ransom Stoddard (James Stewart), ancià senador del Congrés dels Estats Units, explica a un periodista per què ha viatjat amb la seva dona (Vera Miles) per assistir al funeral del seu vell amic Tom Doniphon (John Wayne). La història comença molts anys abans, quan Ransom era un jove advocat de l'est que es dirigia en diligència a Shinbone, un petit poble de l'Oest, per exercir l'advocacia i imposar la llei. Poc abans d'arribar, va ser atracat i copejat brutalment per Liberty Valance (Lee Marvin), un temut pistoler.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: gratuïta. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte