Eva Baltasar ens comenta en cinc seqüències Les Hores de Stephen Daldry

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 25 de maig - 19 h – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l'escriptora Eva Baltasar ens comenta en cinc seqüències The Hours (Les hores) d'Stephen Daldry (Estats Units, 2002) 114 minuts VOSE

Història de tres dones d'èpoques diferents que tracten de trobar sentit a la vida. A principis dels anys vint, Virginia Woolf, en un elegant barri de Londres, lluita contra la seva bogeria mentre comença a escriure la seva primera gran novel·la: "Mrs. Dalloway". Als anys cinquanta, a Los Angeles, a Laura Brown la lectura de "Mrs. Dalloway" li resulta tan reveladora que comença a considerar la possibilitat.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: gratuïta. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte