Cinema i Educació. The Bling Ring

Cicle de cinema educatiu

Dimarts 23 de maig - 18 h – Museu del Cinema

L’XI Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l’educació.

En aquesta ocasió parlem del poder de les xarxes en la manipulació de la informació amb la projecció de The Bling Ring de Sofia Copola (Estats Units, 2013) 87 minuts VOSE. A Los Angeles, un grup d'adolescents fascinats per les celebritats i l'univers de les marques rastregen a Internet l'agenda de les famoses per robar a les residències. Sostreuen més de tres milions de dòlars en objectes de luxe: joies, roba, sabates, etc. Entre les víctimes hi ha Paris Hilton, Orlando Bloom i Rachel Bilson. Els mitjans van anomenar a aquesta banda la Bling Ring.

Presenta l'acte i modera el debat final el periodista Jordi Grau i Ramió Ha treballat a Hermes Comunicacions des del 1987, on ha estat director adjunt d'El Punt Avui, director d'El Punt Avui a les comarques gironines i d'El Punt al Barcelonès Nord. Va ser el primer director d'El 9 Esportiu de Catalunya (2002-2003). Va començar la seva carrera professional a Ràdio Girona (1974-1984) i al Diari de Girona (1981-1987). Ha col·laborat a TV3, Catalunya Ràdio, RAC1, la SER, El Punt Avui TV, TVE i la Xarxa. Actualment col·labora a El Punt Avui i Girona FM i presenta des de fa deu anys La Ciutat dels llibres a Televisió de Girona. Acaba de publicar Sense Càstig amb la Tura Soler. És vicedegà del col·legi de Periodistes de Catalunya i president de la demarcació de Girona.

Entrada: lliure. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Hi col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte