Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

Rememorem la història del cinema Albéniz

Dijous 27 d'octubre - 19 h – Museu del Cinema

La UNESCO va aprovar l'any 2005 declarar el 27 d'octubre com a Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. L'Ajuntament de Girona, a través del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) i el Museu del Cinema, celebra aquest dia, ininterrompudament des de l'any 2007.

Aquest any per commemorar el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual parlarem del centenari Cinema Albéniz de Girona.

El periodista Pitu Anaya ens presentarà el seu projecte de documental sobre aquest llegendari cinema i ens explicarà un breu resum de la història de la sala de cinema. Al mateix temps es presentarà tot el fons del cinema Albéniz que es conserva al Museu del Cinema i projectarem una mostra del conjunt de 9 pel·lícules, principalment de la ciutat de Girona, d'entre final dels anys vint i principi dels trenta, procedents de la desapareguda distribuïdora CINAES, que el Teatre Albéniz donà a l'Ajuntament de Girona el desembre de 1996. Actualment, es conserven als dipòsits de material fílmic del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI).

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: lliure. Ho organitza: Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), Museu del Cinema i Amics de la UNESCO de Girona

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte