David Guzmán ens comenta en cinc seqüències Groundhog Day (Atrapat en el temps) de Harold Ramis

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Divendres 21 d'octubre de 2022 – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el periodista cultural especialitzat en literatura David Guzman ens comenta en cinc seqüències Groundhog Day (Atrapat en el temps) de Harold Ramis (Estats Units, 1993) 100 minuts VOSE

Phil, l'home del temps d'una cadena de televisió, va un any més a Punxstawnwey, a cobrir la informació del festival del Dia de la Marmota. En el viatge de tornada, Phil i el seu equip es veuen sorpresos per una tempesta que els obliga a tornar a la petita ciutat. L'endemà al matí, en despertar-se, comprova atònit que comença una altra vegada el Dia de la Marmota.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: gratuïta. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte