David Guzmán ens comenta en cinc seqüències Groundhog Day (Atrapat en e temps) de Harold Ramis,

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Divendres 21 d'octubre - 19 h – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el periodista cultural especialitzat en literatura David Guzman ens comenta en cinc seqüències Groundhog Day (Atrapat en e temps) de Harold Ramis (Estats Units, 1993) 100 minuts VOSE

Phil, l'home del temps d'una cadena de televisió, va un any més a Punxstawnwey, a cobrir la informació del festival del Dia de la Marmota. En el viatge de tornada, Phil i el seu equip es veuen sorpresos per una tempesta que els obliga a tornar a la petita ciutat. L'endemà al matí, en despertar-se, comprova atònit que comença una altra vegada el Dia de la Marmota.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: gratuïta. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte