Joan-Carles Mèlich ens comenta en cinc seqüències Funny Games de Michael Haneke

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 29 de setembre de 2022 – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el filòsof Joan-Carles Mèlich ens comenta en cinc seqüències: Funny Games de Michael Haneke (Àustria, 1997) 108 minuts VOSE

Anna, Georg i el seu fill Georgie passaran les vacances a casa seva a la vora d'un llac. Els seus veïns Fred i Eva han arribat abans que ells. Les dues parelles queden per jugar a golf l'endemà. Mentre el pare i el fill preparen el veler, l'Anna prepara el sopar. De cop, Peter, un jove molt educat que s'allotja a casa dels veïns, es presenta per demanar que li prestin alguns ous perquè a l'Eva no n'hi queda cap. De sobte, l'Anna es pregunta com ha pogut entrar a casa. El jove li explica que Fred li ha ensenyat un forat que hi ha a la tanca.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: gratuïta. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte