Fotografia i cinema estereoscòpics

Taller

Dissabte 15 d'octubre de 2022 – Museu del Cinema

Aquest taller, pretén donar els coneixements I alhora les eines necessàries per a poder realitzar fotografies i gravacions estereoscòpiques (3D) a partir de tècniques bàsiques, així com introduir aspectes de l'àmbit professional per donar a conèixer les seves possibilitats i aplicacions.

Es realitzarà amb càmeres digitals i software lliure específic per poder treballar les imatges realitzades pels assistents, a més de donar a conèixer el procediment per crear anàglifs des de Photoshop.

Entre les jornades 1a i 2a es demanarà als participants la realització d'imatges estereoscòpiques, de manera que en el darrer dia del taller es pugui analitzar cadascuna de les imatges aportades. En la 2a jornada es preveu a més a més la projecció de treballs estereoscòpics de diverses característiques per veure'n les possibilitats.

A tots els participants se'ls donarà la informació necessària per poder-se descarregar el programari lliure per a poder veure/crear anàglifs), a més del procés per crear anàglifs des de Photoshop (es necessitarà correu electrònic dels participants per enviar aquesta informació)

En cap cas és necessari tenir cap equipament especial per a poder participar en aquest taller, en qualsevol cas, el mínim: una càmera digital i un ordinador per poder produir les imatges.

Dies: dissabtes 15 i 22 d’octubre. Horari: De 10.30 a 13.30. Professora: Miquel Planchart, (fotògraf i artista visual). Preu: 35 ¤. Amics i amigues del Museu: 25 ¤. Club Cultura: 30 ¤. Jubilats, estudiants i aturats: 30 ¤. Matrícula i pagament: fins a l'11 doctubre

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte