El cinema, una nova guia de "Quaderns de la Revista de Girona"

Presentació del llibre El cinema escrit per Jordi Dorca

Dijous 30 de juny de 2022 – Museu del Cinema

Presentació de la nova guia de la col·lecció "Quaderns de la Revista de Girona" titulada El cinema, escrita per Jordi Dorca Costa. L’obra, editada per la Diputació de de Girona, tracta sobre la importància que el cinema, l’art més popular del segle XX, ha tingut i continua tenint a les comarques gironines.

El cinema ha estat un art central en els hàbits d’entreteniment dels espectadors gironins. D’aquestes contrades han sorgit directors pioners, cineastes amateurs, documentalistes i directors reconeguts internacionalment, i també festivals de cinema, productores i molts noms rellevants en diferents facetes de la creació. El quadern repassa totes aquestes facetes que relacionen les terres de Girona amb el setè art.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: lliure. Intervindran: Jordi Pons (Director del Museu del Cinema), Albert Piñeira (vicepresident responsable de l’Àrea de Cultura, Educació, Noves Tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona) i Jordi Dorca (Autor del llibre i reponsable d'activitats i comunicació del Museu del Cinema). Hi col·labora: Museu del Cinema. Ho organitza: Diputació de Girona

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte