Després d'una vida plena, el dret a morir dignament

Cinèforum al voltant del film Tout c'est bien passe (Todo ha ido bien) de François Ozon

Dimecres 25 de maig - 19 h – Museu del Cinema

En aquesta sessió projectarem i parlarem sobre el film Tout c'est bien passe (Todo ha ido bien) de François Ozon (França, 2021) 112 minuts VOSE

Emmanuèle, una novel·lista amb una vida privada i professional plena, es precipita a l'hospital al saber que el seu pare, André, acaba de tenir un accident cerebrovascular. Quan es desperta, debilitat i depenent, aquest home, curiós per naturalesa i amant apassionat de la vida, demana a la seva filla que l'ajudi.

La presentació anirà a càrrec d'Enric Blavi i Josep Maria Rodríguez, voluntaris de DMD Dret a Morir Dignament, Girona i de Marta Gubau Coordinadora de la Federació de Voluntariat Social de Girona.

Es presentaran les dues entitats, la pel·lícula i tindrà lloc un posterior col·loqui, si s'escau, contestant els possibles dubtes que sorgeixen sobre el film i el Document de Voluntat Anticipades (DVA) i l'aplicació de la Llei Orgànica de Regulació de l'Eutanàsia (LORE).

Entrada: lliure. Inscripció prèvia: obligatòria. La presentació anirà a càrrec de: Enric Blavi i Josep Maria Rodríguez, voluntaris de DMD Dret a Morir Dignament, Girona i de Marta Gubau Coordinadora de la Federació de Voluntariat Social de Girona. Organitza: DMD Dret a Morir Dignament, Girona i Coordinadora de la Federació de Voluntariat Social de Girona. Col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte