Docs del mes en línia. Arica

Et portem les millors estrenes documentals a casa

Dissabte 22 de gener de 2022 – Museu del Cinema

Per a tots aquells que no heu pogut assistir a la sessió presencial del Docs del mes de gener us oferim la possibilitat de veure en línia el documental. Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental. Un cop inscrits rebreu de manera automàtica al vostre correu electrònic l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Arica de Lars Edman i William Johansson Kalén (Suècia, Xile, Bèlgica, Noruega i Regne Unit, 2001) 95 minuts VOSC

Una història d’investigació impactant sobre l’abocament il·legal de residus tòxics a la ciutat xilena d’Arica. Bebès amb malformacions, càncers, avortaments no desitjats... les conseqüències van ser terribles pels habitats d’Arica però ningú vol assumir responsabilitats. Boliden, la multinacional sueca responsable dels fets, va amagar durant dècades el desastre. Lars Edman, un jove suec d’origen xilè, es va interessar pel cas el 2009 i la seva recerca acabarà portant la totpoderosa empresa als tribunals.

Inscripció prèvia: a través d'aquest formulari en línia. L'enllaç quedarà habilitat: el 22 de gener. L'enllaç amb la pel·lícula estarà disponible: fins al 5 de febrer. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte