Cinema i Educació. El club dels poetes morts

Cicle de cinema educatiu

Dimarts 30 de novembre de 2021 – Museu del Cinema

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

L'XI Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d'actualitat referents a l'educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d'una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l'educació.

En aquesta ocasió parlem sobre salut mental en joves i adolescents amb la projecció de la pel·lícula: Dead Poets Society (El club dels poetes morts) de Peter Weir (Estats Units, 1989) 124 minuts VOSE

En un elitista i estricte col·legi privat de Nova Anglaterra, un grup d'alumnes descobrirà en la poesia, el significat del "carpe diem" Aprofitar el moment- i la importància vital de lluitar per aconseguir els somnis, gràcies al Sr. Keating, un excèntric professor que desperta les seves ments per mitjà de mètodes poc convencionals.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Presenten: Joan Roa, Psicòleg i professor de la Universitat de Girona i Cristina Vida, Psicòloga del Departament de Psiquiatria i Psicologia Clínica Clínica Universitat de Navarra. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Hi col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte