Guillem Gisbert (Grup Manel) comenta Movida del 76

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 21 d'octubre - 19 h – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el músic Guillem Gisbert (Grup Manel) comenta Movida del 76 (Dazed and Confused) de Richard Linklater (Estats Units, 1993)

Linklater retrata l'últim dia de classe d'uns estudiants d'un institut, l'any 1976. Una festa que transcorrerà a base de cervesa, marihuana i quintades. Tot això, en un únic dia, tant pels nois que se'n van per sempre com per als novells que acaben d'arribar.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 40 persones, per tal de garantir la distància de seguretat. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta durant tota la sessió i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Entrada: lliure. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte