L'espectador com a espectacle. Una reflexió a l'entorn del públic cinematogràfic

Curs de Cinema en línia

Dissabte 13 de novembre - 10.30 h – Museu del Cinema

L’espectador és una figura clau en la configuració de l’espectacle i, com a públic, la societat moderna va transformar-ne críticament la seva condició. El cinema el va invisibilitzar a la foscor de la sala, oferint-li una experiència intensa, però convidant-lo a una discreta passivitat. Des de ben aviat, però, el cinema el va fer protagonista dels seus arguments, tant narratius com promocionals, és a dir, tant representant-lo a la pantalla com fent de les cues i les masses de fans un element de seducció

En aquest curs i a través de diferents professors analitzarem diferents aspectes de la figura de l'espectador com la seva imatge segons ha estat representada al gravat, la pintura, la fotografia i el cinema amb Andrés Hispano, l'origen de l'espectador de cinema amb Fèlix Pérez-Hita, l'espectador infantil amb Marta Sureda, l'espectadoria femenina amb Eulàlia Iglesias i un visionament i comentari dels muntatges audiovisuals de l'exposició L'espectador com a espectacle amb els tres comissaris Ingrid Guardiola, Andrés Hispano i Fèlix Pérez-Hita.

Dies: 13, 20 i 27 de novembre, 11 i 18 de desembre de 10.30 a 13.30. Preu: 85 ¤; Club d'Actors: 65 ¤; Club Cultura: 70 ¤; jubilats, estudiants i aturats 70 ¤, Menors de 30 anys: 35 ¤ (S'assignaran dues places per ordre d'inscripció). Matrícula: fins al 6 de novembre, a la taquilla del Museu del Cinema, per a / e: institutestudis@museudelcinema.cat i ingressant l'import en el compte corrent de Caixabank ES14 2100 0002 55 0201426275, indicant el nom de l'alumne i curs "Espectador"

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte