Bastint i vestint el patrimoni

Una visita a l'edifici del Museu del Cinema

Diumenge 31 d'octubre de 2021 – Museu del Cinema

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

Des de Gironamuseus us proposem les visites “Bastint i vestint el patrimoni”. Us volem donar a conèixer amb detall els edificis que embolcallen les col·leccions dels nostres museus. Obres que contenen la seva pròpia història i les seves pròpies anècdotes. Si voleu descobrir aquestes històries us oferim diverses visites guiades, de la mà d’experts i coneixedors d’aquests edificis.

Us oferim una interessant visita a "la casa de les aigües", des 8 de abril de 1998 seu del Museu del Cinema, a càrrec de l'economista Manel Serra, especialista en arquitectura industrial.

El Museu del Cinema està ubicat en un edifici de final del segle XIX, conegut amb el nom de Casa de les Aigües perquè havia estat seu de la companyia d'aigües de la ciutat. Element arquitectònic indestriable del perfil del barri del Mercadal, per la seva alçada i estètica clàssica. Aquesta torre va ser construïda el 1899 i formava part de l'abastament d'aigües a la ciutat de Girona, des d'Aiguaviva, inaugurat el 1869. En va ser autor el mestre d'obres Josep Maria Artau i Fàbregas.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 15 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Ho organitza: Gironamuseus

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte