Cinema i... Acció!!!

Presentació del curtmetratge In English please resultat del casal d’estiu

Dimarts 21 de setembre de 2021 – Cinema Truffaut

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

Durant el mes de juliol 20 nois i noies es van convertir en directors, guionistes, productors, actors i editors de cinema. Amb l'ajuda de professionals que els van ensenyar tots els secrets del món del cinema van realitzar el seu propi curtmetratge.

En aquesta sessió estrenarem el curtmetratge resultat d’aquest taller: In English please dels alumnes del casal Cinema i Acció (Girona, 2021) 11 minuts VOC

Un grup d'alumnes organitzen el segrest del seu professor d'anglès. Quin és el seu objectiu? Trobar la manera de canviar les notes de l'avaluació del trimestre. Però no tot és tan senzill i no sempre els plans no surten de la manera com estaven planejats.

Escrit, realitzat i interpretat per: Clara Alonso, Jabo Camara, Mar Camps, Breysi Nahomi Castro, Oriol Garay, Xavier Hernández, marc Llagostera, Eduard Martí, Chaime Naime, Fatima Naime, Julia Neilo, Daniel Peracaula, Elisenda Post, Erica Rodríguez, Oriol Roig, José Thielkei, Aniol Torrens i Xènia Vidal.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 70 persones, per tal de garantir la distància de seguretat. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta durant tota la sessió i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Entrada: lliure. Ho organitza: Museu del Cinema i Ajuntament de Girona. Regidoria d'Educació

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte