Invisibles. El árbol

Mostra de Cinema d’Autor

Dijous 30 de setembre de 2021 – Museu del Cinema

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndards comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que veuen l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibibles.

En aquesta sessió projectem: El árbol de Carlos Serrano Azcona (Mèxic, 2009) 75 minuts. VOSC.

Santiago se separa de la seva família. El jutge no permet que s'acosti a la seva dona i fills. A més, a conseqüència d'això i del seu estil de vida, es veu obligat a treballar al bar d'un amic. Allà és acomiadat. Així comencen els seus pitjors dies, vagarejant per Madrid. Ara haurà d'afrontar la seva realitat i la responsabilitat de canviar o morir.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 40 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte