Docs de mes en línia.Oeconomia

Et portem les millors estrenes documentals a casa

Divendres 16 d'abril de 2021 – Museu del Cinema

Per a tots aquells que no heu pogut assistir a la sessió presencial del "Docs del mes" de març us oferim la possibilitat de veure'l en línia.

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Oeconomia de Carmen Losmann (Alemanya, 2020) 89 minuts VOSC.

En els darrers anys, el nostre sistema econòmic s’ha fet invisible i incomprensible. La sensació de que alguna cosa no funciona del tot bé l’ha tingut pràcticament tothom. Però, exactament, què és el que no funciona?

Capa a capa, Oeconomia revela les regles del capitalisme contemporani i com aquestes fan créixer sistemàticament el dèficit i la concentració de la riquesa. Amb astúcia i rigor, la pel·lícula analitza els aspectes més flagrants de l'economia capitalista, sovint invisibilitzats en les cobertures mediàtiques, fet que impossibilita comprendre la lògica que hi ha darrere de les estructures bàsiques que sostenen la nostra vida quotidiana.

Paradoxalment, l'economia només creix i els beneficis només son possibles quan hi ha endeutament. Un joc segueix instal·lat en la lògica de l’augment infinit de capital. Mostra el capitalisme signes d’esgotament? Ens trobem prop del seu final?

Inscripció prèvia: a través d'aquest formulari en línia. L'enllaç quedarà habilitat: el divendres 16 d'abril. L'enllaç amb la pel·lícula estarà disponible: fins al divendres 30 d'abril. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte