Docs del mes en línia. Allò que no et mata

Et portem les millors estrenes documentals a casa

Del 14 al 28 de gener – Museu del Cinema

Davant la impossibilitat de poder programar de manera presencial la projecció habitual del Docs del mes, us oferim la possibilitat de veure en línia el documental d'aquest mes de gener.

Aquest mes projectem Sans frapper (Allò que no et mata) d'Alexe Poukine (Bèlgica, 2019) 84 minuts VOSC

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Amb 19 anys, Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé. Una invitació a sopar va desencadenar la primera i ella no es va defensar, però es va cita dues vegades més amb el seu agressor per confrontar-lo i buscar respostes. Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

La història d’Ada és contada a través de múltiples veus de diferents dones que construeixen el seu relat, la seva versió dels fets i com es va sentir abans, durant i després. Poc a poc, totes les dones d’aquesta pel·lícula es converteixen en les protagonistes de la història d’Ada i també en testimonis de les seves pròpies històries que, per desgràcia, parteixen del mateix punt de partida.

Inscripció prèvia: a través d'aquest formulari en línia. L'enllaç quedarà habilitat: el dijous dia 14 de gener a partir de les 19.00 hores. L'enllaç amb la pel·lícula estarà disponible: fins el 28 de gener. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte