XVI Mostra de Cinema Africà. Maki'la

Àfrica amb ulls africans

Divendres 19 de novembre - 19 h – Museu del Cinema

Arribem a la setzena edició de la mostra de cinema africà. La mostra ofereix a l'espectador una sèrie de materials inèdits que mostren el continent africà a través dels ulls i les càmeres dels seus directors. Quatre sessions que ens permeten descobrir la producció cinematogràfica africana, un cinema abundant, interessant però malauradament massa desconegut.

En aquesta sessió projectem: Maki'la de Machérie Ekwa Bahango (República del Congo, 2018) 78 minuts VOSE

Maki'la és una noia de dinou anys que viu al carrer des dels tretze. Mbingazor, un delinqüent albí, l'ajuda a sobreviure i la introdueix a les drogues, prostitució i el robatori. Tots dos s'acaben casant. Són la parella més respectada dels carrers, però molt ràpidament, la seva relació basada en l'explotació i la violència, comença a molestar a la jove que se sent presonera i decideix deixar-lo.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Ho organitza: Aliança Francesa Girona i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte