Steven Spielberg: l'autor més taquiller

Curs de Cinema

Dissabte 10 d'abril - 10.30 h – Museu del Cinema

Analitzem a fons la filmografia del director més rendible del Hollywood dels darrers quaranta anys, responsable de grans èxits populars com "Tauró", "Encontres en la tercera fase", "E.T.", la nissaga d'Indiana Jones, "Jurassic Park", "La llista de Schindler" o "Salvem el soldat Ryan". La intenció és veure-hi més enllà dels tòpics que encara avui arrossega la seva figura enorme, decisiva per a la història del cinema. N'hi ha que el menystenen per haver estat un director que ha enfocat bona part de la seva obra a la comercialitat; altres qüestionen la seva manera d'abordar els sentiments i burxar en la sensibilitat de l'espectador. En aquest curs ens proposem estudiar Spielberg com el que és, un autor amb majúscules, que a través d'una obra cada vegada més diversa ha anat mantenint una certa visió de la vida i unes marques d'estil molt definitòries del seu cinema.

*Per garantir la seguretat dels assistents es prendran un seguit de mesures preventives contra la Covid-19: els cursos tindran un màxim de 15 persones inscrites; es prendrà la temperatura dels alumnes abans d’accedir a l’aula i ningú podrà accedir a la sessió si té la temperatura a més de 37,5 graus; caldrà posar-se gel hidroalcohòlic en entrar i sortir de l’aula i portar la mascareta posada durant tota la sessió; els alumnes seuran a una distància mínima d’un metre i mig, per la qual cosa el cursos tindran lloc en una aula més gran de l’habitual.

Dies: 10, 17 i 24 d'abril, i 8 i 15 de maig. Horari: De 10.30 a 13.30. Impartit per: Josep M. Bunyol. Preu: 85 ¤; Club d'Actors: 65 ¤; Club Cultura: 70 ¤; jubilats i aturats 70 ¤, Menors de 30 anys: 35 ¤ (S'assignaran dues places per ordre d'inscripció). Matrícula: fins al 1 d'abril, a la taquilla del Museu del Cinema, por c/e: institutestudis@museudelcinema.cat i ingressant l'import en el compte de Caixabank ES14 2100 0002 55 0201426275, indicant el nom de l'alumne i curs "Curs Spielberg"

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte