Cinemes africans: de les independències a l'era digital

Curs de Cinema en línia

Dissabte 16 de gener de 2021 – Museu del Cinema

Les cinematografies africanes i de les seves diàspores han tingut poca o nul·la presència en la història de cinema, en canvi han marcat la diferència, han estat influents i molt obertes cap a noves vies creatives. Amb aquest curs es pretén realitzar una panoràmica des dels anys seixanta, període de les independències amb el seu marcat cinema polític, fins avui dia en el qual les plataformes internacionals com Netflix instal·lat per començar a produir contingut en aquest "nou daurat". Una formació que com un dels seus objectius té transformar la mirada i l'enfocament esbiaixat que té Occident del continent. Benvinguts al cinema fet a Àfrica.

Impartit per: Sebastián Ruiz (Professor de comunicació i especialista en cinemes africans).

*El curs serà impartit en llengua castellana

*Per garantir la seguretat dels assistents es prendran un seguit de mesures preventives contra la Covid-19: els cursos tindran un màxim de 15 persones inscrites; es prendrà la temperatura dels alumnes abans d’accedir a l’aula i ningú podrà accedir a la sessió si té la temperatura a més de 37,5 graus; caldrà posar-se gel hidroalcohòlic en entrar i sortir de l’aula i portar la mascareta posada durant tota la sessió; els alumnes seuran a una distància mínima d’un metre i mig, per la qual cosa el cursos tindran lloc en una aula més gran de l’habitual.

Dies: 16, 23 i 30 de gener, 6 i 13 de febrer de 10.30 a 13.30. Impartit per: Sebastian Ruiz. Preu: 85 ¤; Club d'Actors: 65 ¤; Club Cultura: 70 ¤; jubilats, estudiants i aturats 70 ¤, Menors de 30 anys: 35 ¤ (S'assignaran dues places per ordre d'inscripció). Matrícula: fins al 8 de gener, a la taquilla del Museu, per a / e: institutestudis@museudelcinema.cat i ingressant l'import en el compte corrent de Caixabank ES14 2100 0002 55 0201426275, indicant el nom de l'alumne i curs "Cinema Africà"

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte