Parlem de Cinema? Navidades en Julio

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Dijous 16 de desembre de 2021 – Museu del Cinema

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: Christmas in July (Navidades en Julio) de Preston Sturges (Estats Units, 1940). 70 minuts. VOSE

Jimmy McDonald es nega a casar-se amb la seva xicota, Betty Casey, fins que no hagi prosperat. Per complir el seu somni, Jimmy, a qui li encanta participar en concursos, envia un lema al concurs de la Companyia Cafetera Maxford. Tres dels seus amics decideixen gastar-li una broma i li envien un telegrama dient-li que ha guanyat els 25.000 dòlars del primer premi. Jimmy, Betty i tota l'oficina comencen a celebrar-ho. El senyor Baxter pensa que les idees de Jimmy han de ser bones i li dóna un càrrec el departament de publicitat. Però apareix el senyor Maxford i denúncia a Jimmy.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte