Invisibles. Zuo You (In Love We Trust)

Mostra de Cinema d’Autor

Dijous 26 de novembre - 19 h – Museu del Cinema

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndards comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que veuen l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibles.

En aquesta sessió projectem: Zuo You (In Love We Trust) de Wang Xiaoshuai (Xina, 2007) 15 minuts VOSE

Una parella divorciada s'assabenta que l'única manera de salvar Hehe, la seva filla, que pateix una malaltia de la sang, és tenir un altre fill. Tots dos s'han tornat a casar, i es veuen obligats a posar a prova el seu amor i la seva entrega fent perillar la relació amb els seus actuals cònjuges. Una història de paternitat i maternitat, vida en parella, traïció, confiança i amor, que parla dels canvis en la societat actual i en la vida familiar, i dels dilemes ètics i morals que aporta aquesta nova societat.

Entrada: lliure. Assistència màxima: 24 persones per tal de garantir la distància de seguretat interpersonal entre totes les persones assistents. Assignació de places: per estricte ordre d'arribada. *Serà obligatori l'ús de mascareta i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Presenta la pel·lícula i modera el debat final: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte