Cinema i Educació. Cisne Negro

Cicle de cinema educatiu

Dimarts 20 d'abril - 17 h – Cinema Truffaut

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

El VIII Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l’educació.

En aquesta ocasió parlem de trastorns alimentaris: Black Swan (Cisne Negro) de Darren Aronofsky (Estats Units, 2010) 109 minuts VOSE

Nina, una brillant ballarina que forma part d'una companyia de ballet de Nova York, viu completament absorbida per la dansa. La pressió de la seva controladora mare, la rivalitat amb la seva companya Lily i les exigències del sever director s'aniran incrementant a mesura que s'acosta el dia de l'estrena.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 60 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Presenta i condueix el debat final: Sergi Garcia, psicòleg del Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona. Entrada: lliure. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Hi col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte