Parlem de Cinema? Tarda Negra

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Dijous 14 d'octubre de 2021 – Museu del Cinema

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: Dog Day Afternoon (Tarda negra) de Sidney Lumet (Estats Units, 1975) 120 minuts VOSE

Uns delinqüents d'estar per casa decideixen atracar la sucursal d'un banc de Brooklyn. No obstant això, a causa de la seva inexperiència, el robatori, que havia estat planejat per a ser executat en només deu minuts, es converteix en un parany per als atracadors i en un espectacle per a la televisió en directe.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 40 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte