Parlem de Cinema? Take Shelter

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Dijous 11 de febrer - 19 h – Museu del Cinema

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: Take Shelter de Jeff Nichols (Estats Units, 2011) 120 minuts VOSE

Curtis LaForche viu en un petit poble d'Ohio amb la seva dona i la seva filla, una nena sorda de sis anys. Un dia, comença a patir al·lucinacions apocalíptiques en forma de somnis. Sense saber si els seus malsons són fruit d'una malaltia mental o veritables premonicions, Curtis s'amaga en la seva assegurança refugi contra els tornados per afrontar una eventual tempesta apocalíptica.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 30 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Es prendrà la temperatura corporal dels assistents abans d’accedir a la sala. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte