Irene Solà comenta Vacas

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 20 de febrer de 2020 – Museu del Cinema

Cinc seqüències per explicar una obra mestra és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l'escriptora Irene Solà comenta Vacas de Julio Medem (País Basc, 1992)

Al llarg de tres generacions, dues famílies d'una petita vall guipuscoana mantenen relacions tortuoses, marcades per la violència i les passions. La història comença a Guipúscoa, el 1875. En una trinxera carlina, durant la guerra, un aizkolari aconsegueix salvar la vida empastifar amb sang d'un dels morts, i deixant-se apilar amb els cadàvers. La presència d'una vaca li produeix una estranya sensació, que es tornarà obsessiva.

Entrada: lliure. Capacitat: limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte