Docs del mes. Los Reyes

Les millors estrenes documentals a Girona

Dijous 6 de juny de 2019 – Museu del Cinema

El primer dijous de cada mes us oferim l’estrena d’una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: Los reyes de Bettina Perut i Iván Osnovikoff (Xile, Alemanya ,2018) 78 minuts. VO en castellà

“Los Reyes” és l’skatepark més antic de Santiago de Xile. Però els veritables reis d’aquesta història son en Fútbol i la Chola, dos gossos que han convertit la seva llar aquest espai obert ple de patinets i adolescents rebels. A l’enèrgica Chola li encanta jugar amb pilotes que va trobant. Les situa a la bora de les piscines on els skaters fan els seus trucs i les trapa just abans que caiguin. En Fútbol, el gos més vell, la mira amb impaciència i lladra sense para per atl que la Chola deixi caure les pilotes. A través de veus fora de quadre escoltem els adolescents, cadascun amb la seva història, a vegades còmica i a vegades problemàtica. Però les imatges d’aquesta pel·lícula se centren en els gossos i en la seva manera de viure, mentre juguen amb una pilota, persegueixen cotxes i motocicletes, o es relacionen subtilment entre ells.

Entrada: lliure, capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte