Acte cancel·latJoan Queralt comenta Il gattopardo

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 15 d'octubre de 2020 – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el catedràtic de Dret Penal de la Universitat de Barcelona Joan Queralt es comentarà Il gattopardo (El gatopardo) de Luchino Visconti (Itàlia, 1963).

L'acció es desenvolupa a Palerm i els protagonistes són Don Fabrizio, Príncep de Salina (Burt Lancaster), i la seva família, la vida es veu alterada després de la invasió de Sicília per les tropes de Garibaldi (1860).

Entrada: lliure. Assistència màxima: 30 persones per tal de garantir la distància de seguretat interpersonal entre totes les persones assistents. *Serà obligatori l'ús de mascareta i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Ho organitza: Museu del Cinema

Acte cancel·lat

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte