Girona, flors de cinema

Activitat al museu. Proposta de taller documental per a escoles.

Voleu reservar aquesta activitat?

Truqueu al 972 412 777
o envieu un missatge a
educacio@museudelcinema.cat.

Girona, flors de cinema és un taller de producció documental col.lectiva que vol oferir a les escoles participants les eines i les tècniques bàsiques per aprendre a convertir en imatges les histories de les persones, visitants, artistes, espais que participen en l'exposició Temps de Flors.

Cada grup escolar filmarà les històries, les persones i els espais de Temps de Flors. Els alumnes podran mostar la seva diferent mirada sobre el Temps de Flors.

Les filmacions dels joves s'hauran d'inspirar en les primeres pel.lícules de la historia que van ser gravades amb l'aparell que els Germans Lumière van inventar, el cinematògraf, el qual va permetre retratar la vida quotidiana de la seva època. Les pel.lícules que van gravar eren d'un únic pla, amb una durada aproximada d'un minut i gravades amb càmera fixa.

Objectius:

- Promoure la pràctica documental creativa com una via d'expressió individual per a l'educació audiovisual a través de tallers col.lectius.
- Capacitat al grup en l'ús del llenguatge cinematogràfic documental, en les seves eines narratives i tècniques bàsiques i els valors que li són inherents: treball en equip, constància, capacitat d'espera, imaginació i sensebiliat.
- Aprendre a mirar la realitat amb atenció, a pensar o intuir com donar fomra a les idees i a descobrir una nova manera de relacionar-se amb el món i amb els altres.
- Documentar la vida de l'exposició Temps de Flors en diferents espais representatius de l'exposició a partir de la mirada dels joves participants.
- Conèixer, a partir de l'exposició de flors, la varietat de manifestacions que tenen com escenari molts espais recuperats del Barri Vell.

Durada: 3 h.
Preu: 4,5 EUR per alumnes de Girona ciutat // 9 EUR per alumnes de fora de la ciutat Girona (grups de més de 17 alumnes) / 180 EUR per grup (grups iguals o inferiors a 17 alumnes).
Observacions: grups de màxim 26 alumnes.
A qui s'adreça: grups escolars d'ESO i batxillerat.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte