Jean Luc Godard, la imatge en qüestió

Curs de cinema

Dissabtes 20 i 27 de gener i 3, 10 i 17 de febrer – Museu del Cinema

L'obra de Jean Luc Godard pot ser considerada com una impugnació al tractament de la imatge en l'audiovisual contemporani. Al llarg de més de 50 anys de carrera, Godard no ha estat només un rupturista que ha cercat una peculiar poètica pròpia, sinó també un dels més grans creadors que ha donat la història del cinema.

El curs intentarà seguir els camins de Jean Luc Godard, des dels seus inicis amb la Nouvelle Vague fins als seus darrers treballs en que continua buscant noves formes d'expressió mitjançant la utilització del 3-D. Al llarg del recorregut veurem com el pensament de les imatges de Godard connecta amb algunes de les tensions claus dels darrers 50 anys. Explorarem les múltiples cares del pensament Godard que ens portaran a reflexionar sobre els seus punts de contacte amb l'estructuralisme, els moviments revolucionaris post-68, les recerques amb vídeo i en múltiples formats tecnològics, per acabar observant un Godard que en les seves Histoire(s) du cinéma intenta fer el seu peculiar museu imaginari cercant peculiars constel·lacions poètiques.


Professor: Àngel Quintana (professor de la UdG i crític de cinema)
Horari: de 10.30h a 13.30h
Preu: 85 € (Club d’Actors: 65 € - Persones a l’atur, jubilats i targeta Club Cultura: 70€)

Inscripció i matrícula: fins al 4 de gener, personalment, a la taquilla del Museu del Cinema o per c/e: institutestudis@museudelcinema.cat i ingressant l’import de la matrícula al compte corrent de Caixabank ES14 2100 0002 55 0201426275, indicant el nom de l’alumne i Curs Godard.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte