Famílies de pel·lícula

Projecció de cinema familiar

Divendres 27 d'octubre - 19 h – Arxiu Municipal de Girona

Projecció de les pel·lícules familiars originals recollides en la campanya iniciada al juny pel CRDI per treure a la llum aquella filmografia familiar que es guarda als calaixos i armaris de moltes llars.

Moltes famílies que conservaven i conserven encara rotlles de pel·lícula en 8 mm i Súper-8, no tenien possibilitat de veure’ls, ja que no disposen dels projectors per poder fer-ho. L’Arxiu Municipal de Girona ha posat a disposició d'elles tot el material necessari per poder-les visionar. En aquesta sessió podreu veure alguns dels materials rescatats de l’oblit per aquesta campanya. L’acte també té com a objectiu descobrir nous documents que esdevinguin part del patrimoni històric de la nostra ciutat i del seu entorn.

Aforament: limitat. Inscripció prèvia: obligatòria per correu electrònic crdi@ajgirona.cat o al 972 221 545. Activitat inscrita en el actes del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. Ho organitza: Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l’Ajuntament de Girona i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte