Ramon Besa ens comenta en cinc seqüències Primera Plana de Billy Wilder

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 26 d'octubre - 19 h – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el periodista Ramon Besa ens comenta en cinc seqüències The Front Page (Primera Plana) de Billy Wilder (Estats Units, 1974) 105 minuts VOSE

Chicago, 1929. Earl Williams, convicte de l'assassinat d'un policia, espera a la presó el moment de la seva execució. Mentrestant, a la sala de premsa del Tribunal Suprem, un grup de periodistes espera l'indult o la confirmació de la sentència. Hildy Johnson, el cronista de successos del Chicago Examiner, que hauria de cobrir la informació, és a punt de contraure matrimoni i abandonar la feina; però Walter Burns, el maquiavèl·lic director del diari, entestat a retenir-lo, intentarà impedir el seu casament per tots els mitjans.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: gratuïta. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte