Projeccions especials de Fires. Projeccions contínues d'imatges d'arxiu

Projecció de dos documentals del cineasta gironí Josep Antoni Arrayàs Díaz

Dissabte 29 d'octubre – Museu del Cinema

En la línia iniciada ja en les Fires de 2004, amb la difusió de documentals del fons del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) d'imatges històriques de les comarques gironines i la ciutat de Girona.

Aquest any projectem de manera ininterrompuda els documentals:

Exposició de flors i plantes. Visita del president Tarradellas. Girona, maig 1978 de Josep Antoni Arrayàs Díaz (1978) 11 minuts

Reportatge de l’exposició de flors de Girona durant la visita del president de la Generalitat, Josep Tarradellas, el 12 de maig de 1978. El reportatge comença amb diverses vistes de l aciutat. Transcorregut el primer terç de la pel·lícula, la càmera se centra en la visita de Josep Tarradellas i segueix l’itinerari del president per l’exposició, acompanyat de l’alcalde Ignasi de Ribot i la comitiva d’autoritats, a diversos indrets del barri Vell. D’aquesta part destaca el moment en què Tarradellas i l’escriptor Josep Pla se saluden. La pel·lícula finalitza amb imatges nocturnes dels campanars de Sant Feliu i la catedral il·luminats.

Girona festes catalanes de Josep Antoni Arrayàs Díaz (1979) 18 minuts

Reportatge de les principals festes que se celebren a Girona al llarg de l’any. La pel·lícula comença amb i Setmana Santa. Segueix amb la celebració de la diada de Sant Jordi. El tercer reportatge correspon a l’exposició de flors de Girona i finalitza amb les Fires i festes de Sant Narcís.

Entrada: lliure. Dissabtes 29 d'octubre i 5 de novembre: de 10.00 a 18.00. Dimarts 1 de novembre: de 10.00 a 18.00. Diumenges 30 d'octubre i 6 de novembre: de 10.00 a 14.00. Ho organitza: CRDI - Arxiu Municipal de Girona i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte